Optimera era team och ta vara på talangerna

Att förstå varandra är nyckeln till att må och prestera bättre. Vi skapar analyser för organisationer som vill coacha, utveckla talanger och bygga vinnande team. Och vi brinner för att ge er de verktyg ni behöver för att nå er fulla potential.
Läs mer
TTI Success Insights Sverige:

Vi firar 50 år och byter namn

Vi har arbetat med personlig utveckling ända sedan 1973, fram tills nu under namnet IPU– Institutet för Personlig Utveckling. Men eftersom vi varit en nära partner till TTI Success Insights i Arizona i drygt 30 år har vi, lagom till 50-årsfirandet, valt att byta till TTI Success Insights Sverige. Nu blir vi en del av TTISI – världens ledande utvecklare av bedömnings- och coachningsanalyser och det märks förstås på utsidan samtidigt som insidan är lätt att känna igen för dig som redan varit i kontakt med oss. Ett företag med familjär känsla och stort kundfokus som erbjuder dig marknadens bästa analysverktyg.
Varför TTI?
Analysverktyg:

Våra analysverktyg kan få er organisation att blomstra

TTI Success Insights erbjuder pedagogiska och effektiva analysverktyg som utvecklar individer och organisationer. Analyserna görs online och ger snabbt förståelse för faktorerna som ligger bakom våra beteenden och attityder. Och när vi förstår öppnas dörren till teamets och människans fulla potential – då kan vi både växa och blomstra.
Läs mer
Effektiv kommunikation
Kommunikation är kärnan i varje framgångsrik organisation. Genom att förstå olika beteenden öppnas nya möjligheter.
Läs mer
Coachning
Jobbar du med coachning? Ta din verksamhet till nästa nivå genom att använda TTI Success Insights analysverktyg.
Läs mer
Ledarskapsutveckling
Ge människor möjlighet att bli bättre ledare genom att utvärdera deras förmågor och skapa möjligheter att utvecklas.
Läs mer
Personlig utveckling
Oavsett var i livet du befinner dig, vinner du på att jobba med din personliga utveckling. Våra analyser beskriver svaga och starka sidor och fungerar som vägledning för hur du kan växa.
Läs mer
Teamutveckling
Våra analysverktyg hjälper dig att förstå en grupps sammansättning och ger dig verktyg för att skapa den öppenhet som behövs för att utveckla ett starkt och välmående team.
Läs mer
Från utmaning till fördel.
TTI Success Insights hjälper till med omvandlingen.
Kom igång