Bli TTI Success Insights certifierad

Hur blir jag TTI-partner?

Allt fler företag efterfrågar våra modeller och analysverktyg. Bli partner och öka dina möjligheter till spännande och utvecklande uppdrag! Efter slutförd grundutbildning blir du behörig och kan använda våra prisbelönta analysverktyg och rapporter i din verksamhet.

Vi ställer höga krav

Beteende, drivkrafter och emotionell intelligens är viktiga frågor, därför ställer vi höga krav på våra partners. Vi ställer även krav på kompetens och etiska grunder för dig som ska arbeta med våra analysverktyg. Efter genomförd utbildning får du ett digitalt behörighetskort som visar att du är behörig att arbeta med TTI Success Insights analyser i din verksamhet.

Smidigt onlinesystem

Som behörig partner använder du dig av vårt smidiga och användarvänliga webbaserade system i din verksamhet. Att våra rapporter finns på över 40 språk, öppnar upp ännu fler möjligheter för dig.

Rapporter

TTI Success Insights ger dig tillgång till anpassningsbara rapporter att använda i din verksamhet.

Personlig support

Vårt supportteam hjälper dig att komma igång, och längs vägen förstås.

Alltid tillgängligt

Som behörig partner har du tillgång till systemet och ditt material när du vill, var du än är. Allt är tillgängligt online.

Utbildning

Utbildning i våra analysverktyg ingår i den startkostnad du betalar som ny TTI-partner.

Updates – ännu mer kunskap

Efter genomförd grundutbildning erbjuds du påbyggnadsutbildningar.

40 språk – världen är din!

TTI Success Insights rapporter finns på över 40 språk.
Fler än 7 000 partners världen över utvecklar människor och organisationer med hjälp av våra analysverktyg. Bli partner du också!
Bli partner, kontakta oss!